luni, 26 noiembrie 2012

Ce nume i se potriveste cel mai bine?


Cu siguranta raspunsul se afla la tine, insa eu voi incerca sa te ajut cu cateva lucruri de care ar trebui sa tii cont atunci cand alegi cum sa-l cheme pe cainele tau:
1. Gandeste-te inainte ca micutul tau nu va ramane un catelus mereu si numele pe care il alegi trebuie sa i se potrivesca si atunci cand va creste,  si va deveni caine adult
2. Ce talie este cainele tau? Nu ii poti pune unui caine de talie mare, de exemplu cane corso numele Pufi, pentru ca parerea mea este ca nu i se va potrivi
3. Ce comportament are? Te poti inspira in alegerea numelui cainelui tau din comportamentul lui, de exemplu ii poti spune Ronti , daca toata ziua nu face altceva decat sa rontaie si sa roada tot ce prinde. Desigur sunt convinsa ca si tu ai imaginatie si vei gasi multe idei.
4. Ce film cu caini iti place cel mai mult? Desigur, iti poti numi cainele tau dupa o vedeta de la Hollywood, de ce nu Beethoven? 
Ceea ce stiu eu este ca atunci cand ne cumparam un caine avem atatea idei si intrebari despre ce si cum trebuie sa fac, dar sunt sigura ca dat fiind faptul ca el devine un membru al familiei noastre vom gasi un nume potrivit. 
ClickLink.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu